MENU

Fotograaf Promotie Maastricht University

 

 

Je gaat promoveren! Een belangrijk moment, zowel professioneel als persoonlijk, dat het waard is om vastgelegd te worden.

Fotoreportages die ik maak zijn dan ook een combinatie van het ceremoniële deel en het feestelijke deel van de dag. Naast de formele momenten zoals het lekenpraatje, de verdediging, de uitreiking van de bul en de laudatio, richt ik me ook op de emoties, details en gebeurtenissen daaromheen. De paranimfen, familie, vrienden en collega’s komen uitgebreid terug in de promotiereportage. Ik fotografeer de situatie zoals deze is en zet niets in scène (maar een geposeerd portret met paranimfen of naasten kan natuurlijk altijd). In mijn portfolio kunt u een indruk krijgen van mijn werkstijl.

 

Door de corona maatregelen zijn op alle universiteiten de protocollen rondom de promotieceremonies aangepast. Ik ben bekend met deze protocollen en kan gelukkig nog altijd een goede reportage maken van je promotie. Zo ook aan de Universiteit Maastricht.

 

Gebruikelijk start ik een half uur voor aanvang van de verdediging. Dan kan ik de voorbereidingen met de paranimfen en de pedel fotograferen. Ik blijf dan 2 uur tot de eerste felicitaties van de commissie en familie/vrienden/collega’s. Uiteraard kan ik langer blijven als je dat zou willen.

 

 

promotiefotografie

Klik hier voor promotiereportages aan verschillende andere universiteiten zoals de Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam (UvA), de Vrije Universiteit (VU), Universiteit Leiden, Radboud Universiteit Nijmegen, Universiteit Maastricht, Universiteit Delft en de Universiteit Eindhoven.

Tarieven

Een half uur voor aanvang van de verdediging start ik met het fotograferen van de voorbereidingen met de paranimfen en de pedel. Ik blijf dan 2 uur tot de eerste felicitaties van de commissie en familie/vrienden/collega’s. Uiteraard is het mogelijk om langer te blijven.

 

vanaf €365